Magazin
941 ogledov

Spoznajte skrivnost novega preparata, ki omogoči močne in dolge erekcije

Ženske
1/9
Shutterstock
"Zahvaljujoč tem tabletam so moje erekcije tako močne kot v starih časih. Končno se počutim kot moški, saj lahko osrečim svojo ženo" – to je najpogostejše mnenje med 43 tisoč ljudmi iz celega sveta, ki so poskusili nov tretma za potenco. Kaj narediti, da bi se pridružili skupini srečnežev?

Predstavljajte si, da ste lastnik mogočnega penisa, s katerim bo Vaša partnerka pol noči kričala od užitka … Že kmalu boste tudi Vi postali resničen vladar v postelji, ko boste poskusili nov preparat za potenco.

Ta najnovejši hit z druge strani Atlantika ravno debitira v Sloveniji. Še preden pa razkrijemo skrivnost njegove učinkovitosti, je vredno spoznati reakcije moških in žensk o tem izdelku.

100% pripravljen penis

Moški, ki so uporabili to metodo raziskovalcev iz ZDA, opisujejo, da je njihovo telo dobesedno napolnila z novo spolno energijo. Zahvaljujoč temu lahko dosežejo popolno, trdo erekcijo – in to vsakič, ko si zaželijo intimnosti.

Ženske pa so v anonimni anketi povedale, da so bile (neodvisno od starosti partnerja) njihove potrebe izpolnjene. Nekatere izmed njih so celo govorile „o spastičnih, večkratnih orgazmih”, ki jih še nikoli niso čutile. Kako torej delujejo nove tablete in kdo jih je ustvaril?

Kot upanje za zmago nad težavami z erekcijo se je izkazalo odkritje strokovnjakov iz Houstona. Skupina raziskovalcev je izbrala posebno mešanico 9 zelišč, vitaminov in aminokislin, ki vrnejo penisu 100-odstotne sposobnosti. Poleg tega povečajo libido in dvignejo spolne sposobnosti.

"Črpalka za potiskanje krvi v penis"

Glavne sestavine novega tretmaja so: izvleček iz korenine Mace, L-arginin, cink in ekstrakt granatnega jabolka. To so popolnoma naravne in varne snovi, ki radikalno povečajo proizvodnjo dušikovega oksida v telesu. Zahvaljujoč temu se krvne žile razširijo, to pa pomeni, da več krvi doseže brecili v penisu. To pa povzroči močne in dolgotrajne erekcije. „Ta preparat je kot črpalka, ki hitro potiska kri v penis” – slikovito opisuje eden izmed njegovih ustvarjalcev.

Metoda ameriških strokovnjakov je bila raziskana in preverjena v laboratorijih. Klinično vodeni testi so pokazali, da je 9/10 moških, ki so uporabljali ta tretma, izboljšalo spolne sposobnosti v samo 4 dneh. Njihove težave z erekcijo so izginile in so lahko uživali v uspešnem seksu, brez stresa in omejitev.

Tako delovanje tablet opisuje 47-letni Marjan K. (ime in priimek spremenjena za zaščito zasebnosti), eden izmed prvih Slovencev, ki so preverili njihovo učinkovitost: "Zadostovale so tri tablete, da sem prvič po dolgem času začutil divjo potrebo – brez fotografij, predigre ali česar koli drugega. Obrnil sem se k svoji ženi in že je bila tam – največja, najmočnejša erekcija zadnjih let!"

Vrnite si moč v spalnici!

Preparat strokovnjakov iz Houstona je zelo hitro postal priljubljen med moškimi v Združenih državah Amerike. Dobil je pozitivna mnenja med specialisti. Prestal je rigorozna testiranja in je certificiran. Je tudi varen za zdravje, saj se lahko uporablja skupaj z zdravili in v primeru kardiovaskularnih težav ali težav s krvnim tlakom.

Novo sredstvo za potenco je dostopno neposredno od proizvajalca. Še več, danes ga prejmete s popustom v okviru kluba ugodnosti. Kliknite na spodnjo povezavo, izvedite več o izdelku in spoznajte zgodbe moških, ki so si že povrnili trde in dolge erekcije.

Kliknite tukaj, da bi si hitro in varno povrnili močne in dolge erekcije >>