Magazin > VIP
82 ogledov

Spregovorila hčerka pokojnega Irwina

Steve Irwin, Bindi Irwin Profimedias
Bindi Irwin pravi, da je z očetom izgubila tudi delček svojega srca.

Ko je leta 2006 umrl Steve Irwin, v prsni koš ga je zabodel skat, so ljudje družini poskušali pomagati z dobronamernimi nasveti, je za javnost povedala 16-letna Bindi Irwin. "Spominjam se, da so mi govorili, da čas celi rane. To je največja laž, ki jo boste kdaj koli slišali,“ je izjavila Bindi in dodala, da takšna žalost nikoli ne odide. "Kot bi izgubil delček srca, ki ga nikoli več ne boš dobil nazaj.“

Trudijo se za Stevovo zapuščino

Irwinova družina se še vedno bori za živali, še zlasti dejavna je Bindi, ki je postala mladinska ambasadorka SeaWorlda, kmalu pa se bo odpravila na že drugo potovanje, na katerem bo raziskovala krokodile.

Kritizirala izjave

Mladenka se je sicer dotaknila tudi izjav snemalca, ki je bil v času smrti ob njenem očetu. Justin Lyons, edina priča dogodka, je pred kratkim povedal, da je skat lovca na krokodile zabodel "neštetokrat“. Javnosti je tudi izdal, kaj so bile Irwinove zadnje besede. Rekel je: "Umiram.“

Bindi so se snemalčeve izjave zdele neprimerne. Označila jih je za zelo boleče.

Komentarjev 3
  • smejka 12:44 24.julij 2014.

    Govora je o čutenja otroka do pokojnega starša in ne ali je ta živel in delal dobro in prav---in strinjam se z njo,da čas ne celi ran,ampak nauči nas živeti z njo.po 40 letih mi še vedno spolzi solza ...prikaži več in še vedno pogrešam očeta(pa je gotovo imel tudi on napake,kot jaz in mi vsi)

  • moder 10:06 24.julij 2014.

    Sea World je nekaj najbolj bolanega ever!

  • tecumseh_1975 09:40 24.julij 2014.

    zdaj bo pa snemalec kriv, to da se je ta prfuka metal po živalih kot en bebec in jih nerviral v njihovem naravnem okolju, to pa nima veze al kaj? Ko da bi ti prišel k nekomu domov in mu ...prikaži več hodil okoli bajte in gledal noter skozi okna, potelj bi se pa zagnal in skočil na lastnika ki bi na kavču gledal TV. Tud jaz bi se ga lotil z orožjem.