Slovenija
12 ogledov

Spremenljivo do prihodnje nedelje

dež Saša Despot
Spremenljivo vreme vse do prihodnjega petka. Petek pretežno jasno, potem pa prihodnji konec tedna spet dež.

Poletje v pravem pomenu besede očitno tudi avgusta ne bo nastopilo. Vsaj v njegovi prvi tretjini ne, saj napoved do prihodnjega petka kaže na spremenljivo vreme. V nedeljo bodo Štajerci in Prekmurci deležni nekaj več sonca, drugod po državi bo zmerno oblačno s popoldanskimi krajevnimi padavinami.

Tudi nov teden ne bo prinesel stanovitnega vremena. Ponedeljkovo jutro se bo sicer začelo obsijano s soncem, nadaljevanje dneva pa bo prineslo spremenljivo oblačnost ter posamezne plohe in nevihte.

Večdnevna vremenska napoved nakazuje spremenljivo vreme vse do konca tedna; v ponedeljek bodo popoldanske nevihte, v torek bo delno oblačno, v sredo občasne nevihte, v četrtek delno oblačno. Petek na vremenski napovedi končno zasledimo "pretežno jasno" predvidevanje, medtem ko bosta prihodnji sobota in nedelja zopet deževni.

Temperature ves teden naj bi se gibale od jutranjih 16 do dnevenih 26, 27.

Komentarjev 3
  • izzzy 11:59 01.avgust 2014.

    Janša je kriv kaj vam ni jasno

  • Avatar skeptik
    skeptik 10:29 01.avgust 2014.

    HAARP in Chemitrails sta dovolj za vse to sranje. Upam, da ne bo še kaj hujšega. Obnova po poplavah je dober biznis, skoraj tako kot vojna.

  • erikkk 09:54 01.avgust 2014.

    Naj se sliši še ne vem kaka zarotaampak mislim da se je nekdo fajn poigral z vplivom na vreme v evropi ...to vsekakor ni naravno, če bi bilo bi bilo v obdobju 100 let vsaj 5 takih zanič poletij ...