Magazin > Odnosi in prosti čas
138 ogledov

Sram jih je, da si želijo takšnega seksa

seks partner erotika erotično Shutterstock
Vsak človek ima kakšno seksualno fantazijo, a kar nekaj moških se strinja, da so naslednje fantazije skupne prav vsem njim ter da jih je včasih sram priznati, da si tega želijo.

Obstajajo nekatere spolne fantazije, ki vzburijo prav vsakega moškega, a vam tega nikoli ne bi priznali, saj jih je preveč sram, da bi jih partnerica pri tem odbila ali da bi se jim celo smejala.

Želim si, da ona dominira

Marsikateri moški se je že večkrat pritožil, da morajo oni vedno dati spodbudo za seks. Priznali so, da jim je to včasih zelo naporno, saj si vseeno želijo, da partnerica pokaže, da je tudi njim do spolnih odnosov. Pravijo, da bi jih situacija, kjer bi ženska nastopila močno in odločno, zelo vzburila in da si želijo, da ženske njihovo telo izkoristijo za svoj osebni užitek.

Želim si, da me kliče „očka“

Sicer ta termin ni najbolj posrečen v slovenščini (op.a. v angleščini: daddy),a vseeno ima marsikateri moški željo, da ženske odigrajo vlogo male in nebogljene deklice, za katero mora on poskrbeti.

Želim, da se mi usede na obraz

Nekateri moški si svojo žensko želijo oralno zadovoljiti tako, da ležijo na hrbtu, ženska pa se jim dobesedno usede na obraz. Zavedajo se, da bi se marsikateri ženski ta položaj zdel čuden, zato jim tega na glas ne priznajo.

Želim si analnega seksa

Marsikateri moški ima željo po analnem seksu, a veliko jih tega nikoli ne poskusi, saj večina žensk temu nasprotuje. A vseeno ostaja nekaj skrivnostnega kar se tiče analnega seksa in moški še vedno upajo, da jim bo dekle ali žena nekega dne ugodila.

Seks v javnosti

Pa naj bo to seks v avtomobilu sredi parkirišča, na javnih sanitarijah, v kinu ali v butiku v kabini. Vsak moški hrepeni po seksu v javnosti. Dejstvo, da te bo morda nekdo slišal je veliko bolj razburljivo kot seks v hiši, kjer se lahko dereš na ves glas.

Komentarjev 1
  • Avatar skeptik
    skeptik 19:49 25.april 2015.

    Jooooj, kakšna bedarija od članka je pa to.... Pišete, kot da so to ekskluzivno moške želje. Kot da si nobena ženska ne želi analnega seksa, seksa v javnosti, sedeče orale. Moški je pač dežurni krivec in edini, ki nekaj fantazira. ...prikaži več Hvala bogu, da je resnica drugačna