Šport > Nogomet
33 ogledov

Sramotno izživljanje redarjev

navijač sarajevo redarji Youtube
Bosanski dnevnik je objavil videoposnetek, ki prikazuje, kako se redarji na stadionu Grbavica izživljajo nad navijačem.

Pretekli konec tedna je bil v bosanski prestolnici na sporedu sarajevski derbi, ki se je končal z zmago Željezničarja (1:0). Tekmo je zaznamoval domači trener Edis Mulalić, ki je zadnjih 12 minut ekipo vodil s strehe železne konstrukcije, potem ko mu je delilec pravice pokazal rdeči karton.

Srečanje je minilo brez navijaških izgredov, Dnevni Avaz pa je pridobil posnetek nasilnega in sramotnega ravnanja redarjev.

Ti so pred začetkom obračuna preganjali navijače, pri čemer jih je posnel neznani moški v rdeči majici. Ko so redarji to opazili, so od očividca zahtevali, naj izroči telefon. Ker tega ni želel storiti, so ga odpeljali za ograjo in ga začeli pretepati. In vse to vpričo policije.

Incident se je zgodil pred očmi javnosti. Samo ugibamo lahko, kaj se je dogajalo, potem ko so navijača odvlekli za ogrado.

Komentarjev 3
  • Boris Odreitz 16:32 07.oktober 2015.

    Slovenski ki niso kot ti praviš Čefurji se še bolj izživljajo. To je izjava sigurno kakega fanatičnega Janševca oziroma SDS-ovskega fašista nacista.A ja itk se ne upaš z svojim imenom in priimkom pokazati javnosti.Ni tudi mene bi bilo ...prikaži večbilo hudo sram nekaj takega izjaviti.

  • Papaja Popi 09:58 07.oktober 2015.

    Kakšni junaki, ki se spravijo na eno samo osebo.

  • kapibara 08:56 07.oktober 2015.

    Tipično za ćefurje, ,ko ga dva držita, ga tretji z nogo v glavo- ko je krdelo skupaj udri, ko pa sam, pa išče krdelo... največ bo povedal pa mladenič sam.. pa še tale posnetek, jim po pognal kri po žilah ...prikaži več in v lica.. 5ersko jim redarsko..