Šport
193 ogledov

Srbskemu nogometašu zastalo srce

Goran Gogić Profimedias
Srbski nogometaš Goran Gogić je nova smrtna žrtev, ki jo je povzročila odpoved srca

Nogometaš ekipe Qingdao Haixin se je zgrudil po treningu svojega kluba, v bolnišnici, kamor so ga pripeljali, pa so zdravniki ugotovili, da mu ni več pomoči.

Goran Gogić se je rodil 24. aprila 1986 v Vrbasu, v svoji karieri pa je igral za Jedinstvo iz Uba, Čukarički, Napredak iz Kruševca, Javor, Jagodino in Crveno zvezdo. Z Jagodino je osvojil srbski pokal, z zvezdo pa se je veselil tudi lovorike državnega prvaka Srbije. Po naslovu z rdeče-belimi je odšel na Kitajsko, kjer je odigral 15 tekem in v svojo statistiko vpisal en zadetek.

"Nogometni klub Crvena zvezda izraža najglobje sožalje družini in prijateljem Gorana Gogića ter tudi vsem navijačem našega kluba, ki so ga imeli radi in so se z njim veselili uspehov, ki nam jih je prinesel. Goran, brat Gogo, večna slava in hvala za vse, kar si naredil v rdečo-beli barvi. Vedno si z nami," so zapisali na uradni strani Crvene zvezde.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.