Šport
45 ogledov

Srbija za obstanek proti Indiji

srbija davisov pokal 2010 finale EPA
Teniška reprezentanca Srbije bo za obstanek v svetovni skupini Davisovega pokala igrala z Indijo, je danes določil žreb kvalifikacij v Londonu.

Srbska vrsta je lani igrala v finalu tekmovanja za Davisov pokal, leta 2010 pa je osvojila to najelitnejše ekipno moško teniško tekmovanje. Tekme za obstanek bodo od 12. do 14. septembra.

Poleg dvoboja IndijaSrbija so na sporedu dvoboji Brazilija – Španija, IzraelArgentina, KanadaKolumbija, ZDA – Slovaška, AvstralijaUzbekistan, Nizozemska – Hrvaška in Ukrajina – Belgija.

Slovenski teniški reprezentanci, ki je imela to sezono izjemno ugoden žreb, minuli teden ni uspel zgodovinski podvig, da bi se potegovala za svetovno skupino Davisovega pokala. Zaradi zdravstvenih težav glavnih adutov Blaža Kavčiča in Grega Žemlje je pokleknila v drugem krogu, ko jo je na domačem terenu v Portorožu s 3:1 premagala izbrana vrsta Izraela. Tako bo Slovenija še peto leto zapored ohranila mesto v prvi evroafriški skupini.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.