Magazin > VIP
100 ogledov

Srbsko pevko ubil Facebook prijatelj?

Jelena Marjanović Facebook
Moža umorjene pevke Jelene Krsmanović Marjanović, Zorana Marjanovića, so včeraj izpustili iz pripora. Tam ga je pričakal oče Vladimir, ki meni, da je Jeleno ubil njen Facebook znanec.

"Sumim nekoga s Facebooka. Ves čas so ji pisarili, imela je snubce,“ je povedal Vladimir Marjanović in dodal: "Potožila je, da ji je neki manijak pošiljal grozilna sporočila, a nihče ni dojel resnosti te situacije.“ Policija je pod drobnogled zato vzela tudi pevkin Facebook profil.

Preiskovalec Božidar Spasić meni, da je pevka svojega morilca poznala in da je imel morilec zagotovo pomagača. "Na tem območju je izredno težko izpeljati umor, razen če je naročen ali načrtovan,“ je povedal Spasić in dodal, da je s kraja zločina težko neopaženo pobegniti.

Kriminalist je še izjavil, da je treba ugotoviti, kaj se je v Jelenini družini dogajalo dan pred umorom, s kom je imela stike in ali komu je povedala, da gre teči. Poudaril je, da družinskih razmer ne smejo ignorirati, vendar ne izključuje niti verjetnosti, da je umor povezan z njenimi oboževalci.

Jelenino truplo so našli v soboto v kanalu. Odšla je teči, nato so se za njo izgubile vse sledi. Njeno izginotje je prijavil mož, ki je moral na testiranje s poligrafom. Test je prestal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.