Magazin > VIP
120 ogledov

Srečko se lepotnih tretmajev ne brani

Srečko Blas
1/4
Arhiv salona Bjutik
Srečko Blas, član skupine Sestre, odkrito priznava, da rad zavije v kozmetični salon.

Na otvoritvi novega kozmetičnega salona Bjutik v ljubljanskem vodnem mestu Atlantis smo poleg žensk opazili tudi nekaj moških predstavnikov. Najbolj navdušen nad lepotnimi tretmaji je bil Srečko Blas, ki si občasno privošči tudi kakšno lepotno razvajanje. "Kot je treba skrbeti za rože, je treba skrbeti tudi zase," pravi cvetličar Srečko. Ker ima veliko opravka z zemljo, je manikura zanj skoraj nujno potrebna. Po napornih dnevih pa si z veseljem privošči tudi kakšno sprostitveno masažo. "Dobro sem pripravljen na vsakodnevne naporne delovne izzive in da vse to premagam, je masaža na vsake toliko časa potrebna in to priporočam vsakemu sodobnemu moškemu."

Srečko nam je še zaupal, da si bo za rojstni dan, ki ga je praznoval v petek, privoščil celo nego obraza. "Gubice me ne motijo, vsekakor pa rad poskrbim za svež videz. Sicer pa menim, da lepotni tretmaji za moške niso več tabu." Poleg Srečkota je ambasadorka salona postala tudi Danica Lovenjak in ker ju veže prijateljstvo, se bosta kakšnega tretmaja zagotovo udeležila tudi skupaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.