Slovenija > Črna kronika
53 ogledov

Sredi Ljubljane dopoldne napadli prosilca za azil

pest, pesti, spor, poškdoba Shutterstock
Trije moški so se s pestmi lotili prosilca za azil.

Ljubljanski policisti so bili okrog 12. ure obveščeni, da je v centru mesta prišlo do napada na moškega. Na podlagi zbranih obvestil so ugotovili, da je napadeni, sicer državljan Irana in prosilec za mednarodno zaščito, hodil po Kotnikovi ulici proti centru mesta. 

K njemu so pristopili trije neznani moški, pri čemer ga je eden od trojice udaril. Po dejanju so trije moški odšli v smeri parka Tabor. "Po podatkih policije oškodovanec ni imel vidnih poškodb, prav tako je na kraju odklonil zdravniško pomoč," so sporočili s PU Ljubljana.

Policisti so bili naknadno obveščeni o prevozu oškodovanca v ljubljanski klinični center, kamor so ga z reševalnim vozilom odpeljali zaradi slabega počutja. Moški je v napadu utrpel lahke telesne poškodbe. 

Policija nadaljuje z zbiranjem obvestil o dogodku. 

dezurni@zurnal24.si

 

 
Komentarjev 24
  • Simon Mb Perkovic 18:42 18.september 2016.

    haha bi bilo lepo če bi že VSI SLOVENCI DELALI V SLOVENIJI kaj še le migranti

  • Avatar AtaAufbiks
    AtaAufbiks 06:53 18.september 2016.

    Enkrat sem razbil zobe enemu obritoglavcu v Ljubljani, ker je brez potrebe nekoga gnjavil. Tip se je nato poscal v hlače in se tresel kot pes na kuzli!

  • Avatar AtaAufbiks
    AtaAufbiks 06:49 18.september 2016.

    Jaz nimam prav nič proti migrantom... dokler bodo delali. Za narod so vsekakor bolj škodljivi Ivanovi falotje s Trstenjakove!