Slovenija > Črna kronika
32 ogledov

Sredi noči lovili 15-letnega voznika

Policija Profimedias
Policisti lovili mladoletnika, ki je z avtomobilom bežal pred njimi.

Policisti so v nedeljo, nekaj pred 2. uro na Šmartinski cesti v Ljubljani opazili osebno vozilo brez sprednje registrske tablice, ki je sunkovito odpeljalo z bencinskega servisa. Vozilo so začeli ustavljati, a se voznik na svetlobne in zvočne signale ni odzival. 

Voznik je z avtomobilom zbežal od Šmartinske ulice do Papirniškega trga, kjer je bilo vozilo ustavljeno, voznik in sopotnik pa sta z begom nadaljevala peš. Policisti so uspeli prijeti 15-letnika, sopotnik pa je zbežal neznano kam. 

Policija je ugotovila, da je mladoletnik skupaj z neznanim osumljencem natočil za 18,89 evra goriva in zbežal z bencinskega servisa v smeri avtoceste, pri čemer je trčil v prometni znak. Policisti so vozilo zasegli, saj voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Podali bodo tudi kazensko ovadbo. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • primozzm 22:55 19.december 2016.

    preveč enostavno ukradejo to gorivo, saj nam ga ponujajo na pladnju, na tebi pa je a boš šel plačat ali ne. na koncu bo ta mulec povedal da je pozabil plačati, da ima pretežko nogo in da je naglušen. folk ...prikaži več pa preveč pogosto primerja te kraje za majhne zneske s tavelikimi zneski ki poniknejo v tujini, in da jim lahko kar oprostimo. kraja je kraja, tu se ne sme delati razlik. poleg tega je star komaj 15 let. lepo je začel kariero.

  • Žurnalček 18:00 19.december 2016.

    Nima veljavnega vozniškega dovoljenja - to je formulacija za osebo , ki ga ima in ji je npr. potekel rok veljavnosti . Lahko tudi za osebo , ki ga ima , pa ji je bilo odvzeto za 3 mesec. Oseba ...prikaži več , ki je izgubila izpit ne samo dovoljenje , pa ga nima oz. nima nič. Se pravi mladoletnik nima nič , ne pa neveljavnega vozniškega dovoljenja . Nima nič !

  • Avatar Leon
    Leon 09:26 19.december 2016.

    Res me zanima epilog te zgodbe ! Odločil bo pedigre njegovih staršev !