Magazin > Film & Glasba & TV
58 ogledov

Sta Elizabet in Denis seksala?

kmetija: nov začetek Planet TV
Staroselci se ne morejo odločiti, na čigavi strani je Elizabet, ob tem pa na plan pridejo simpatije z začetka tekmovanja …

Nekdanji tekmovalci, od katerih jih bo šest sedelo v poroti, ki bo odločila, katera dva finalista se bosta 13. decembra borila za 50 tisoč evrov, razpravljajo, kdo bi si zaslužil denar in kdo ne.

Najbolj očiten je tabor tistih, ki so proti Denisu. "Najmanj umazane roke imata Darinka in Matej," ugotavlja Miha, čeprav pravi, da so ga že spraševali, kaj mu je obljubila Darinka, da tako navija zanjo. A Darinka v nasprotju z Denisom menda ni nikomur obljubljala deleža od nagrade.

Elizabet poskuša medtem ostati nevtralna, zato se ugibanja, za koga bi se odločila, nadaljujejo. Miha je sicer prepričan, da bo svetlolaska stopila na Denisovo stran. "Elizabet je z Denisom, če sta pa seksala," pravi Miha, ki še pove, da mu je Elizabet rekla, da si je Ema to zgodbo izmislila. A Ema je zatrdila, da je slišala Elizabet in Denisa pri seksu.

"Jaz nisem slišal nobenega stokanja tu za senikom," je še pripomnil Miha.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.