Šport > Nogomet
25 ogledov

Stadion zapustil v spodnjicah

arturo vidal EPA
Čilski vezist Bayerna iz Münchna je po ligaški zmagi nad Hertho (2:0) svojo opremo doniral navijačem.

Bayern München je v 31. krogu nemške Bundeslige v Berlinu premagal Hertho (2:0) in zabeležil 26. zmago v sezoni, s katero je Borussii Dortmund spet pobegnil na sedem točk razlike.

Po tekmi se je izkazal ljubljenec bavarskega občinstva Arturo Vidal, ki je v množico zalučal svoj dres, nato pa doniral še svoje igralne hlače. Čilenec je bil med zapuščanjem stadiona oblečen le v spodnjice, nogavice in kopačke. Požrtvovalno, ni kaj.

Bavarski nogometni velikan je dobro na poti, da si zagotovi četrti zaporedni naslov državnega prvaka in 26. v zgodovini kluba. Dobro mu kaže tudi v Ligi prvakov, kjer mu je ples kroglic za polfinalnega nasprotnika dodelil Atlético Madrid. Prva tekma bo na sporedu v sredo.

Pep Guardiola bi se lahko v finalu Lige prvakov pomeril proti svojemu bodočemu klubu, če bi Bayern premagal Atlético, Manchester City pa bi uspel izločiti Real Madrid.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.