Magazin > VIP
98 ogledov

"Štajerski klan" se je tako oddolžil sotekmovalcem

bilo je nekoč
1/7
Planet TV
Tina, Sara, Tadeja in Patricija iz šova Bilo je nekoč so bile pogosto pod drobnogledom tako sotekmovalcev kot gledalcev, češ da želijo z zavezništvi in zaroto priti do finala. A vesele Štajerke so dokazale, da v resnici združujejo.

Tina, Sara, Tadeja in Patricija so organizirale žur in povabile prav vse nekdanje tekmovalce šova Bilo je nekoč. 

"Povabile smo vse tekmovalce, a zaradi drugih obveznostih vsi niso prišli. Za začetek čage smo tekmovalce povabile na večerjo v gostilno Albert Gril v Staršah, kjer smo priredile tudi igre, katerih zmagovalec je bil Bojan. Tam sva s Saro tekmovalcem razdelili darila, ki so jih bili vsi veseli, dobili so namreč portrete iz spominske knjige, ki ste jo lahko videli v sami oddaji. Od tam smo se odpeljali v Slovensko Bistrico v nočni klub Dolce Vita, kjer so nas sprejeli odprtih rok in vsi tekmovalci smo bili tako navdušeni nad lokalom, da se že dogovarjamo,  kdaj ga spet obiščemo. V večernih urah  pa smo se odpravili v center mesta Maribor, v klub Niagara, kjer smo plesali in čagali do jutranjih ur," je izdala Tina in posla tudi fotografije vesele druščine. Zamere, vsaj nekatere, so očitno pozabljene. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.