Magazin > VIP
29 ogledov

Stanje Angeline Jolie zaskrbljujoče

Angelina jolie Profimedias
Angelina Jolie se z ločitvijo menda ne spopada najbolje ...

Life & Style poroča, da se prijatelji Angeline Jolie bojijo za njeno zdravje. "Ima napade panike in strahove. Samo v enem tednu je izgubila 3,5 kilograma,“ je reviji razkril vir, ki tudi trdi, da je izgubila živce, ko je zaradi tresoče roke ponesreči polila kozarec vode. "Ure in ure je jokala ter kadila eno cigareto z drugo.“

Zvezdnica trenutno menda živi le od "zeliščnega čaja in nekaj zrn“. "Kot da bi se predala,“ so viri še komentirali njeno trenutno stanje.

PREBERITE ŠE: Angelinin načrt se je izjalovil

Komentarjev 9
  • satir 15:03 13.oktober 2016.

    je šla "uon szi" glave bi rekli v štoriji... jaz pravim kar seješ to žanješ in baba se mi prav nič ne smili... prevzetnost, napuh, ošabnost, samovšečnost, snobizem, materializem, hudobija.... ja kateremu oslu pa bi se dalo zdržat z njo, ...prikaži več al je enak kot ona al pa je res osel.

  • mph 13:52 12.oktober 2016.

    Verjetno je pričakovala, da bo šlo gladko skozi zlobno blatenje (dokazano) moža, zdaj pa je vsa v šoku, da so o njej prišle neštete podrobnosti na plano. Kdor od ognja živi l...

  • mph 12:24 12.oktober 2016.

    Ni vsaka norost bolezen. In tudi, če je ona žrtev bolezni, to ni opravičilo, da trpijo zaradi njene bolezni druge žrtve. Kot, da bi rekel, ubogi bolnik shizofrenik je pobil celo družino, pokažite malo razumevanja do reveža.