Šport
22 ogledov

Stanovanje že kupujejo

James Rodruguez EPA
V Madridu so prepričani v prihod Jamesa Rodrígueza. Ta naj bi se zgodil že zelo kmalu.

Po pisanju priznanega francoskega športnika časnika L’Equipe se bo James Rodríguez že jutri poslovil od Monaca in se preselil k madridskemu Realu. Pri francoskem prvoligašu so že začeli aktivno iskati zamenjavo za Kolumbijca, trener Leonardo Jardim pa naj bi si v svoji ekipi najbolj želel videti člana Benfice Rodriga, ki je vreden okoli 30 milijonov evrov. 

Kar trikrat več naj bi sicer Monaco prejel za najboljšega strelca svetovnega prvenstva v Braziliji. Pri Realu skušajo ceno zmanjšati tudi s ponudbo nekaterih nogometašev, za Monaco pa naj bi bil zanimiv predvsem vratar Diego López, a slednji ne želi zapustiti Madrida. Prestop Kolumbijca je v veliki meri vezan tudi na prodajo Ángela di Maríe. Za Argentinca se najbolj zanimajo pri PSG, Real pa namerava pri tej kupčiti zaslužiti 60 milijonov.

Pri kraljevem klubu so sicer že prepričani v nakup Rodrígueza. V ta namen so že krenili v nabavo hiše za Kolumbijca in njegovo družino. V ekskluzivnem naselju La Finca v mestecu Pozuelo de Alarcón v bližini Madrida naj bi bil nekdanji nogometaš klubov Evigado, Banfield in Porto tako sosed Cristiana RonaldaÁlvara Arbeloe, Karima BenzemajaJeséja Rodríguezain Garetha Bala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.