Šport > Nogomet
32 ogledov

Messi in Iniesta nista potovala v Turčijo

Lionel Messi, dopust Profimedias
Lionel Messi in Andrés Iniesta nista odpotovala v Turčijo, kjer naj bi danes zaigrala na dobrodelni tekmi, ki jo organizira Samuel Eto'o.

Vojaški udar v Turčiji je prekrižal načrte Lionelu Messiju in Andrésu Iniesti, ki bi morala nocoj zaigrati na dobrodelni tekmi v čast desete obletnice dobrodelne fundacije Samuela Eto'oja.

Dobrodelno tekmo organizira nekdanji zvezdnik Real Madrida, Interja in Barcelone, ki je od leta 2015 član turškega Antalyaspora. Eto'o je ob tej priložnost v Turčijo povabil številne prijatelje iz sveta nogometa.

Poleg Messija, ki je v sobotnih jutranjih urah odpovedal let v Turčijo, naj bi na dobrodelni tekmi zaigrali še Neymar, Luis Suárez, Eden Hazard, Francesco Totti, Michael Essien, Xavi Hernández, DecoCarles Puyol, Eric Abidal, Jay-Jay Okocha, Pierre Emerick Aubameyang, Demba Ba, Didier Drogba in Arda Turan.

Novico, da se Messi in Iniesta nista odločila za potovanje v Turčijo, je z objavo na družabnih omrežjih potrdila Barcelona in dodala, da so vsi nogometaši daleč od nevarnosti.

Status dobrodelne tekme za zdaj ostaja uganka, po poročanju angleškega Mirrorja pa naj bi srečanje celo odpovedali.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.