Slovenija > Črna kronika
3 ogledov

Starki tarči napadalcev

Skupna vrednost perutnine, ki jo je želela ukrasti ženska, je 8,84 evra. (Foto: Žurnal24 main
Neznanec na kolesu 84-letni Mariborčanki ukradel torbico, v Ljubljani mlajši moški 84-letni občanki iz žepa izmuznil denar in dve hranilni knjižici.

V Mariboru na Ulici Šercerjeve brigade je neznani kolesar včeraj dopoldne okradel 84-letno Mariborčanko.

Kolesar je pripeljal za Mariborčanko, zagrabil za torbico, ki jo je nosila v levi roki, vendar ji torbice ni iztrgal iz rok in se odpeljal nekaj metrov naprej. Nato se je obrnil, se pripeljal nazaj do oškodovanke, jo tako odrinil, da je padla po tleh in ji iztrgal torbico iz rok. Napadalec je nato pobegnil med bližnje bloke. Torbica je bila rjave barve, v njej pa je oškodovanka imela denarnico, mobilni telefon in osebne predmete v vrednosti okoli 200 evrov. Ob padcu se je gospa lažje telesno poškodovala.

Storilec je mlajši fant, višje in suhe postave. Oblečen je bil v mikico s kapuco, ki jo je imel tesno zavezano preko obraza in trenerko sivo-modre barve.

Iz žepa ukradel denar in hranilni knjižici

V Ljubljani pa je včeraj popoldne neznani moški okradel 86-letno občanko. Mlajši moški je k njej pristopil v hodniku stanovanjskega bloka v Šiški in ji v trenutku nepazljivosti iz žepa jakne ukradel dve hranilni knjižici in nekaj sto evrov.
Policija ob tem priporoča, da denar prenašate oziroma nosite v notranjih žepih, na nevidnem mestu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.