Šport > Nogomet
51 ogledov

Starši šokirali slovenske reprezentante

Srečko Katanec trening EPA
Trideset staršev reprezentantov je po koncu treninga v Glasgowu presenetilo reprezentante, jutri pa si bodo, nekateri tudi prvič na gostovanju reprezentance, ogledali tekmo proti Škotski.

Družba Petrol, ki je z Nogometno zvezo Slovenije pričela sodelovanje v lanskem letu, je s presenečenjem odgovor na vprašanje “Kdo pa tebi daje energijo?”  poiskala v tistih, ki so gonilna sila vseh nogometnih korakov od mladih do danes zrelih let slovenskih reprezentantov. Starši in člani družine so namreč tisti, ki so nogometaše spremljali pri prvih korakih v šport.

Akcija, za katero je vedela le peščica ljudi, med drugim tudi selektor reprezentance Srečko Katanec, bo v celoti predstavljena v kratkem filmu, ki bo prikazal pot staršev od doma, polet z letalom na Škotsko, presenečenje ob prihodu na trening ter trenutke čustev ob tekmi in bo na ogled v začetku aprila 2017.

Izvedba velikega nogometnega presenečenja je pomenila izredno zahteven organizacijski, produkcijski in komunikacijski izziv. Od najetja letala, usklajevanja s starši, dovoljenj UEFE in organizatorjev tekme. Najbolj zahtevna naloga pa je bila, presenečenje zadržati kot skrivnost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.