Šport
79 ogledov

Kako iz 51 centov narediti 14.800 evrov

Bekim Balaj Albanija Makedonija EPA
Potrebujete veliko športnega znanja in ob tem morate imeti precej sreče.

V eni od stavnic v Bosni in Hercegovini, točneje v Čitluku blizu slovitega romarskega središča Međugorje, je športni navdušenec vpisal stavni listek s 25-imi tekmami, večinoma nogometnimi, ki so bile na sporedu v ponedeljek. Po izboru stav je za listek vplačal eno konvertibilno marko, kar znese odtenek več kot pol evra (51 centov).

Stavec je v ponedeljek že vedel, da je pravilno napovedal 22 parov, dva sta bila stornirana, preostala tekma med Albanijo in Makedonijo v kvalifikacijah za Euro 2016, na kateri je Hercegovec napovedal zmago domačinov, pa je bila v ponedeljek v 77. minuti prekinjena zaradi premočnega deževja ter posledično preslabe igralne površine.

V torek zgodaj popoldne se je srečanje v Skadarju nadaljevalo, Bekim Balaj pa je v 89. minuti zadel za zmago Albanije in stavcu iz Čitluka tako prinesel 28.932 konvertibilnih mark ali skoraj 14.800 evrov! Če omenjena para ne bi bila stornirana, bi bil dobitek lahko še enkrat višji (ali pa ga sploh ne bi bilo, pač glede na razplet).

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.