Šport > Nogomet
55 ogledov

Stavil proti svoji ekipi in izgubil službo

queens park rangers bolton wanderers Youtube
Kondicijski trener Boltona, Matty Dewhurts, je pred obračunom s Queens Park Rangers stavil proti svoji ekipi in se z dobitkom pohvalil na Facebooku. Nepremišljenost ga je stala službe.

queens park rangers bolton wanderers stave facebook | Avtor: Mirror.co.uk Mirror.co.uk
Queens Park Rangers so na tekmi angleške druge lige premagali Bolton Wanderers (2:1), kar je razveselilo kondicijskega trenerjaBoltona Mattyja Dewhurtsa, ki je zaslužil 230 funtov (280 dolarjev).

Dewhurts je stavni listek z devetimi pari vplačal s šestimi evri, po zmagi QPR pa je veselje delil s svojimi prijatelji na Facebooku. In ostal brez službe. ''To je bila nepremišljna poteza. Opravičujem se klubu, trenerjem in igralcem. Na nikakršen način nisem vplival na rezultat,'' se je kesal Dewhurst.

Pravila Angleške nogometne zveze (FA) vsem članom klubov strogo prepovedujejo stave na tekmah, na katerih sodeluje njihova ekipa. Pravilo velja za igralce, trenerje, medicinsko osebje, direktorje, agente in vse ostale sodelavce kluba, ki bi lahko na kakršenkoli način poskušali vplivati na rezultat.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.