Zdravje > Intima
19 ogledov

Ste pomislili, kaj počne, medtem ko vi gledate nogomet?

Moški gledajo nogomet Profimedias
Moški, ki ste v teh dneh ves čas pred televizorjem, pozor. Ženske varajo predvsem zato, ker čutijo pomanjkanje pozornosti.

Tri tekme na dan; začne se ob 15h in traja do 23h, pa še analize, komentarji...

Moški, ki v teh dneh tako strastno buljite v televizor, mogoče bi bilo vendarle dobro, da se za trenutek odlepite in preverite, kaj medtem počne vaša draga. Raziskava med svetovnim nogometnim prvenstvom 2014 je namreč pokazala, da nežnejši spol nič kaj ne tolerira tovrstnega početja svoje boljše polovice.

Ženske in nogomet | Avtor: Profimedias Profimedias

Na francoskem zmenkarskem portalu Gleeden, ki je namenjen izključno tistim, ki so v zvezi, so med SP 2014 prišli do šokantnih zaključkov; v času prvenstva se je število na novo prijavljenih žensk, ki so preko portala iskale stike, povzpelo kar za 71 odstotkov. 

Po pisanju britanskega časopisa Daily Star, se je samo v enem dnevu povprečno registriralo 1400 žensk. 


Četrtina od vseh vprašanih (pet tisoč) je odgovorila, da bi se na tak način pač rade malo pozabavale, saj njihova boljša polovica gleda nogomet. Samo dvanajst odstotkov jih je odgovorilo, da so skupaj s partnerjem sedle pred televizor.  

Daily Star svoje navijače z Otoka, ki v teh dneh drejo v Francijo, opozarja tudi glede prostitucije in jim priporoča, naj vendarle "stopijo na žogo". V zadnjem času namreč zaznavajo velik porast sifilisa.

Sicer pa, tudi kazen za seks s prostitutko bo navijače v Franciji krepko udarila po žepu; 1500 evrov, če te ujamejo prvič, drugi greh pa bo stal že 3750 evrov. 

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.