Slovenija > Črna kronika
32 ogledov

Ste srečali ta avtomobil? Javite policiji!

avtomobil PU Kranj
Gorenjski policisti so v četrtek na Bledu ustavili voznika belega avtomobila. Postopek še ni končan, policija pa potrebuje pomoč očividcev.

S PU Kranja so sporočili, da so policisti v četrtek nekaj po 15. uri na Bledu ustavili in obravnavali voznika belega avtomobila. Voznik se je krepko pod vplivom alkohola pripeljal iz Bohinja. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal, da je imel voznik 0,82 mg/l alkohola v krvi. 

Kasneje se je izkazalo, da je voznik pred tem v Bohinju povzročil prometno nesrečo z materialno škodo. Voznik ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja, niti ni imel registriranega vozila. Ker je vozil zelo nezanesljivo, obstaja velika verjetnost, da je med vožnjo iz Bohinja proti Bledu zelo ogrožal ostale udeležence. 

Proti vozniku policisti še vodijo postopek. Vse, ki so se srečali z omenjenim voznikom, prosijo, da podatke čim prej sporočijo na interventno številko 113, anonimni telefon 080 12000 ali na Policijsko postajo Bled na telefonsko številko (04) 575 72 00.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • Avatar Leon
    Leon 08:38 29.januar 2017.

    Saj ni samo Bohinj ! Takšnih krajev je v vsaki regiji več kot preveč !

  • Avatar Leon
    Leon 08:37 29.januar 2017.

    Policaji naj opravljajo na terenu in ne brskanja po spletu na postajah ali posedanja v kakšnem zakotnem kafiču ......."samo da mine smena " !

  • Žurnalček 17:46 27.januar 2017.

    Pa kaj še hočete ? Nakasirat 3000 € ? Zahebite , če ne priznate posnetkov nevarne vožnje , ne morete priznati niti naknadnih izjav tam nekih ljudi , za katere se sploh ne ve, če so ga sploh srečali ! ...prikaži več! In da me je kakšen drugi bel npr. ogrozil , a to lahko potem damo na njegov račun ?