Magazin > Odnosi in prosti čas
74 ogledov

Ste zahtevno dekle?

dekle Profimedias
Ali žurate v priljubljenih klubih samo zato, da se vas vidi in da tam „stisnete“ fotografijo za na Instagram? Če ste odgovorili pritrdilno, vsekakor spadate med dekleta, ki so zelo zahtevna.

Hiše ne zapustite brez popolnega mejkapa in ob misli, da bi vas kdo videl razkuštrano in v stari trenerki, se kar zgrozite. Zahajate samo v priljubljene klube, se slikate samo, ko ste popolnoma urejeni in si niti predstavljati ne morete, da bi na kavo šli v bar, ki je majhen in neopazen.

Všeč so vam draga potovanja, drage obleke in restavracije in vse to vas, ne glede na finančno obremenitev, osrečuje. Za vas je pravi izbor tisti, ki je malo dražji. Vse to pričakujete tudi od svojega partnerja in nikoli se ne bi spustili v razmerje z nekom, ki je z denarjem varčen. Želite si partnerja, ki bo na vas zapravljal svoj denar in pri tem ne bo skoparil. Vaše največje skrbi so, da morate imeti popolne nohte, pričesko in oblačila.

Zdi se, da je danes je vedno več ljudi, ki se s svojim videzom preveč ukvarjajo in se pri tem celo pritožujejo, da ne razumejo, zakaj ne najdejo partnerja. Morda je težava v tem, da takšni ljudje preveč gledajo nase in niti ne pomislijo na želje svojega izbranca. Če pa sta oba enako usmerjena v to, kako bosta videti na ulici, pa pride do težav, saj ob razmišljanju o svojih težavah, pozabijo na svoje partnerje. Velikokrat se je bolje vprašati, kaj je bolj pomembno – dobri in pristni odnosi ali popoln videz.

Komentarjev 1
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:29 22.april 2015.

    A je to Barbara Palvin na slikci? Res luštkana slikca morm rečt. Drgač pa ja pač ne rabš nekoga k zgleda popolno da imaš popolno zvezo.