Magazin > VIP
79 ogledov

Steffanio razkril svojo največjo željo

Steffanio Žurnal24 main
Pevec Steffanio je povsem spremenil svoj življenjski slog in ima eno veliko željo.

"Trenutno se počutim zelo v redu. Lani v tem času sem končal z zadnjo kemoterapijo, na svete tri kralje pa sem izvedel, da bolezni ni več v meni,“ je povedal Steffanio. Pregledi, ki jih je imel do sedaj, so pokazali, da je z njim vse v redu. "Naslednji pregled imam februarja in upam, da bo tudi tisti v redu. To je moja največja želja.“ 

Steffanio se je po postavljeni diagnozi rak odločil spremeniti čisto vse. Del tega je tudi prehrana. "Moja prehrana temelji na zelenjavi in sadju. Zmanjšal sem tudi vnos glutena. Zdravo živim,“ pravi pevec, ki si v prihodnosti želi imeti svoj vrtiček. "Ko so mi povedali, da imam raka, sem še isti dan nehal kaditi in od takrat me niti enkrat ni zamikalo, da bi prižgal cigareto.“ Po kemoterapiji je poskrbel tudi za fizično aktivnost. Najprej je začel s sprehodi, letos poleti pa še teči. 

Med kemoterapijo si je pomagal tudi s hašiševim oljem, ki mu je zelo lajšalo bolečine. "Žal mi je, da nisem za to možnost izvedel že prej. Med zdravljenjem sem začel prebirati o tem. Veliko ljudi je skeptičnih, ker je vse skupaj še prepovedano,“ pove Steffanio, ki doda, da je olje v polovici ameriških držav že legalizirano. 

Zadnje tedne je zaposlen tudi z novo pesmijo, ki je njegov prvi solo izdelek. "Vse je pripravljeno, moram samo še 'sfiniširati'. Moje je tako besedilo kot glasba in aranžma.“ 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.