Magazin
113 ogledov

Sterilizacije in kastracije zdaj 20 % ugodnejši

mačka pes Shutterstock
S kastracijo in sterilizacijo boste živali omogočili prijetnejše življenje.

"Priporočljivi sta predvsem zaradi zmanjšanja števila neželenih, in zato zavrženih mladičev. Žival bo po posegu tudi bolj zdrava, njeno življenje bo kakovostnejše, naše sobivanje z njo pa lepše," pravi predsednica DZZŽ MB Severina Iskrač.

Društvo za zaščito živali Maribor (DZZŽ MB) je prejšnji teden v sodelovanju z devetimi veterinarskimi ambulantami v Podravju začelo projekt, s katerim želijo lastnikom psov in mačk omogočiti cenovno ugodnejšo sterilizacijo oziroma kastracijo ljubljenčka. Akcija, ki poteka v sklopu projekta Zbudi se! Bodi odgovoren do živali!, bo trajala do konca aprila ob predhodnem naročilu in predložitvi posebnega kupona, ki si ga lahko natisnete s spletnih strani društva.

Podobnega projekta so se lotili v Društvu za zaščito živali Pomurje, kjer so k sodelovanju povabili sedem veterinarskih ambulant, akcija pa bo trajala do konca maja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.