Šport
15 ogledov

Sterling izpušča treninge

Norwich - Liverpool Reuters
Krilni nogometaš, ki je klubu že sporočil, da si želi oditi, je manjkal na drugem zaporednem treningu.

Raheem Sterling je tako kot v sredo tudi v četrtek manjkal na treningu Liverpoola, za razlog pa je znova navedel bolezen. Krilni nogometaš, ki se ne želi udeležiti prihajajoče turneje angleškega kluba po Avstraliji in Aziji, je tarča Manchester Cityja, trenerju Brendanu Rodgersu pa je tudi na štiri oči prenesel svojo odločno željo po poletnem slovesu od Anfielda.

Ekipa Liverpoola se je pred začetkom nove sezone zbrala v sredo, Sterling pa je klub obvestil, da se zaradi bolezni ne more zglasiti na treningu v centru Melwood, v četrtek zjutraj pa je potezo ponovil.
Sterling je že zavrnil ponudbo kluba za podaljšanje pogodbe, ki bi mu prinesla 100.000 funtov tedenske plače, agent 20-letnika Aidy Ward pa je nazadnje dejal, da je med sago o prestopu izpuhtelo vse zaupanje angleškega reprezentančnega vezista, ki ga je gojil do trenerja Rodgersa.

Liverpool se bo na pot v Azijo podal v nedeljo, prvo tekmo pa bodo rdeči v torek odigrali proti ekipi zvezd tajske lige.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.