Šport > Nogomet
20 ogledov

Sterlinga izžvižgali ob nagradi

Brečko Sterling Anglija Slovenija Wembley EPA
Mladi zvezdnik Liverpoola, ki ne želi podaljšati pogodbe s klubom z Anfielda, je moral poslušati vzklike jeznih navijačev.

Raheem Sterling je v liverpoolski Echo Areni prejel nagrado za najboljšega mladega igralca Liverpoola v letošnji sezoni. 20-letnik pa ni slišal le aplavza, temveč tudi silovite "buuu-je", ko je prišel na oder.

Dvajsetletnik odlaša s podaljšanjem pogodbe, javno pa je že priznal, da mu laska zanimanje Arsenala in da je zavrnil ponudbo Redsov, ki bi mu na teden prinesla 130.000 evrov. Ko je Sterling prišel na oder po nagrado, je več navijačev glasno vprašalo, ali bo ostal v Liverpoolu. Ko odgovora z nogometaševe strani ni bilo, so se zaslišali glasni vzkliki neodobravanja.

Angleški mediji poročajo, da bo Sterling trenerju Brendanu Rodgersu do konca tedna tudi uradno sporočil, da si želi selitve. Že aprila, na predstavitvi dresov Liverpoola za prihodnjo sezono, je bil Sterling tarča nezadovoljnih navijačev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.