Šport > Nogomet
95 ogledov

Stevanović menja klub, a ostaja v Rusiji

"Hej, stari, baje bo danes polno!" - "A res?" Dalibor Stevanović in Zlatko Dedić Boštjan Tacol
Slovenski vezist bo kariero nadaljeval v Rusiji, čeprav se je razšel s Torpedom.

Dalibor Stevanović je blizu prestopa v Mordovio iz Saranska. Nekdanji vezist Domžal je bil sicer še za prihodnjo sezono pogodbeno vezan na moskovski Torpedo, toda klub je zašel v finančne težave in številni nogometaši so dobili proste roke, med njimi tudi Stevnović.

Slednji se je v zadnjih dneh mudil na treningih Mordovie, a pogodbe še ni podpisal, je poročal Tuttomercato. V Saransku je eno sezono pred petimi leti že preživel še en Slovenec - Borut Semler. Eno leto naj bi se v Saransku zadržal tudi Stevanović.

Mordovia, ki je preteklo sezono končala na osmem mestu ruske Premier lige, je že podaljšala pogodbi s srbskim branilcem Milanom Perendijo in krilnim igralcem Pavlom Ignjatovičem. V klub se je vrnil napadalec Mihail Markin, prišel pa je še gruzijski vratar Nukri Revišvili. Ob Stevanoviću bosta pogodbi v kratkem najbrž podpisala še Maksim Tiškin in še en vezist - Evgenij Šipitsin.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.