Magazin > VIP
49 ogledov

"Stevie Wonder je možgansko mrtev"

Stevie Wonder EPA
Rocker Ted Nugent je na radiu zmerjal Stevieja Wonderja, ker je zaradi sodbe sodišča odpovedal nastope na Floridi.

Ameriški rocker Ted Nugent, znan po svojih kontroverznih izjavah, ostaja zvest svoji slavi, njegova zadnja tarča pa je Stevie Wonder. Detroitski glasbenik je zvezdo soula označil za možgansko mrtvega, potem ko se je Wonder po sodbi sodišča v korist svetlopoltega obtoženca Georgea Zimmermana, ki naj bi zakrivil smrt temnopoltega najstnika Trayvona Martina, odločil, da bo bojkotiral nastope na Floridi.

"Se šalite? Kakih 700 temnopoltih ljudi, večinoma otrok, je bilo lani v Chicagu umorjenih pod rokami temnopoltih ljudi, pa se Wonder ni oglasil. Kaj je to? Let nad kukavičjim gnezdom? Kako možgansko mrtev moraš biti!" je Nugent izjavil za radio WXBR in nadaljeval, da bo "molil za Wonderja in vse tiste bedake, ki mislijo, da je življenje Trayvona Martina vredno več od življenja več deset tisoč temnopoltih ljudi, ki jih umorijo temnopolti".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.