Slovenija > Črna kronika
28 ogledov

Štiriletnik utonil pred očmi staršev

Hrvaška policija Profimedias
V hrvaškem Čepinu se je zgodila huda nesreča, v kateri je v trenutku nepozornosti staršev utonil štiriletni deček, ki je v zabojniku za smeti, napolnjenem z vodo, iskal svojo igračko.

S Hrvaške poročajo o hudi tragediji, v kateri je umrl štiriletni deček. Utopil se je v zabojniku za odlaganje papirja, ki je bil do polovice napolnjen z vodo, medtem ko je iskal svojo izgubljeno igračko. 

Nesreča se je zgodila v kraju Čepin v bližini Osjeka, v prisotnosti očeta, dedka in babice. "Kot vemo, očeta ni bilo kakšno minutko, ko je odšel v hišo do soproge, ki je pred enim mesecem rodila," so za hrvaške medije povedali sosedje. "Izgleda, da se je nesreča zgodila v trenutku. Ko so ugotovili, kaj se dogaja, so poskušali dečka oživljati, a jim ni uspelo."

Deček ni bil brez nadzora

Dodajajo, da otrok ni bil brez nadzora. "Starši so v šoku, kakor tudi mi, sosedje, ne moremo verjeti, da se je to zgodilo," so povedali.
Ekipa nujne medicinske pomoči je hitro prispela pred hišo družine v Čepinu. Zdravniki so dečka oživljali, a niso bili uspešni.

Fantek je imel še starejšega bratca, ki obiskuje drugi razred osnovne šole. 

Policija še preiskuje okoliščine nesreče.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.