Šport
18 ogledov

Stojanović: Upam, da se bom dokazal

Petar Stojanović EPA
"Vpoklic v reprezentančno vrsto je po mojem mnenju nagrada za zavzeto delo skozi celotno sezono. Upam, da se bom dokazal selektorju," se nadeja član Maribora Petar Stojanović.

"Vpoklic v reprezentančno vrsto je po mojem mnenju nagrada za zavzeto delo skozi celotno sezono. Upam, da se bom dokazal selektorju in postal standardni član reprezentance," je na včerajšnjem reprezentančnem zboru dejal bočni branilec Petar Stojanović, ki mu gre v zadnjem obdobju v dresu Maribora vse kot po maslu: "Upam, da bom v tem slogu nadaljeval. Res sem lahko vesel, temelj za vse uspehe pa je trdo delo na treningih."

Devetnajstletnik se nadeja, da bo slovenska reprezentanca dvoboj proti San Marinu zaključila bogatejša za tri točke: "Trenutno je v naših mislih le San Marino, ki ga moramo premagati. Vemo, da nas čaka njihova zaprta predstavitev, tako da moramo na treningih pripraviti pravo taktiko za petkov dvoboj."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.