Šport > Nogomet
27 ogledov

Stojić že zapustil Olimpijo

Ranko Stojić Saša Despot
Ranko Stojić je potrjeno že bivši športni direktor Olimpije.

Nogometni klub Olimpija Ljubljana je na svoji spletni strani zapisal, da Ranko Stojić ni več športni direktor kluba. Oseminpetdesetletni Srb se je s klubom razšel sporazumno, so sporočili iz ljubljanskega kluba.

"V takem negativnem vzdušju nisem mogel več delati. Olimpiji želim vse najboljše v prihodnosti. Vedno lahko računa na mojo pomoč, če bo želela. Čas pa bo pokazal, kakšno ekipo smo zares sestavili v zadnjem prestopnem roku," je ob slovesu od kluba dejal Stojić.

"Ranku Stojiću bi se rad zahvalil za ves trud, ki ga je vložil v delo v klubu. Želim mu veliko sreče in uspehov v prihodnje. V Olimpiji vso energijo usmerjamo v ekipo, v fantje, ki nosijo zeleni dres, nič drugega nas ne zanima. Zdaj predvsem potrebujemo malo več miru. Ne bomo iskali in ne iščemo novega športnega direktorja, v klubu imamo dovolj kompetentnih ljudi," je dodal predsednik Olimpije Milan Mandarić.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.