Slovenija
36 ogledov

"Stožice so bolečina SDS"

Stadion Stožice in trgovski center www.larrysmith.it
Nedokončano. Grep ali kdo drug bo dokončal trgovski center in javni park, je prepričan Janković.

Do konca avgusta mora Grep dokončati park v Stožicah, kar mu po vsej verjetnosti ne bo uspelo. Po besedah ljubljanskega župana Zorana Jankovića sta zato možna dva scenarija: ali mu bodo podaljšali rok ali pa bo Grep šel v prisilno poravnavo in bo dela dokončal nekdo drug.

"Trgovski center bo"

"Nedvomno bo trgovski center končan; kdo bo lastnik, pa ne znam povedati. Lahko bodo banke, enako kot so lastnice stanovanj v Celovških dvorih. Stečajni upravitelj jih še poskuša prodati za dva tisoč evrov na kvadratni meter, a pravim, da bo cena padla na 1.500 evrov," meni Janković. Dodaja, da so Stožice bolečina SDS, ki bo še dolgo trajala, a bo morda končana naslednje leto, ko bo slovenska košarkarska reprezentanca igrala v finalu evropskega prvenstva: "V Stožicah v polni dvorani. Zagotavljam."

Janković je zagotavljal tudi, da občina za Stožice ne bo dala niti evra. "Vendar bo morala dati slabih 32 milijonov evrov," opozarja Anže Logar iz SDS.

Komentarjev 7
  • nina 13:37 04.julij 2012.

    Kdaj bodo uvedli davek na golf, nogomet, legalno krajo.Treba bo na ulico,kajne g,Janša saj ste lansko leto zahtevali ulico,upam da letos bo,čim prej tem bolje kmečki punt najbolje.Gremo ljudje kaj čakamo,danas dokonca uniči ta v,,,,,,,, podrepnik.

  • Darko 17:27 03.julij 2012.

    KOJAK tis en pingvin

  • KOJAK 08:55 03.julij 2012.

    Mene sploh ne skrbi, SDS ima odličen plan 10+100 in odlične posameznike z super predsednikom vlade. Zagotovo bo našel človek z vojaškimi izkušnjami, ki bo Stožice popeljal na pota slave. Samo spomnite se na bivšega obveščevalca Andreja Lovšina, ki je ...prikaži več Intereuropo povzdignil na prestol, ali pa bivšega obveščevalca Dušana Mikuža, ki je kot direktor Fructala dosegel kar dolga leta ni nihče pred njim. Upam, da jim rata tudi uresničitev želja iz programa pred volitvami 2004, ko so načrtovali otok pred Izolo in Kurentland. Skratka za mojo bodočnost me ne skrbi le poglejte kako nižajo plače in pokojnine, vse to z materinsko skrbjo da bi le preživeli in imeli kruha. Zvišali so nam zdravstveno zavarovanje, počasi bodo tudi davke. Včeraj so podražili luksus in cigarete, kaj bodo jutri še ne vemo. Prepovedali so rdeče zvezde in poveličevanje NOB saj smo vendarle bili na strani zmagovalcev 2. sv. vojne le zaradi domobrancev in junakov, ki so jo popihali v Argentino. Tudi za tajkune me ne skrbi, nič