Šport > Nogomet
33 ogledov

''Strahopetni ku***n sin''

carlos tevez juventus EPA
Carlos Tévez je v zaključku tekme Lige prvakov ozmerjal trenerja Juventusa Massimiliana Allegrija, ki ga je v 86. minuti potegnil na klop.

Juventus je na prvi polfinalni tekmi Lige prvakov pred domačimi navijači premagal Real Madrid (2:1) in si zagotovil dobro izhodišče pred povratnim obračunom na Santiago Bernabéuu.

Med najzaslužnejšemi za zmago Juventusa je bil strelec odločilnega zadetka Carlos Tévez, ki ga je trener Massimiliano Allegri v 86. minuti zamenjal z rojakom Robertom Pereyro. Téveza je odločitev trenerja tako razjezila, da mu je ob zapuščanju zelenice namenil nekaj sočnih besed.

Strokovnjaki za branje z ustnic so za italijanske medije potrdili, da naj bi Allegriju dejal: ''Strahopetni ku***n sin''. Glede na to, da so bile do konca rednega dela samo še štiri minute, ni jasno, kaj je tako razjezilo argentinskega reprezentanta. Morda je bil Tévez, ki je odigral odločilno vlogo že pri prvem zadetku Álvara Morate, prepričan, da bi lahko Juventus svojo prednost še povečal.

Povratna tekma na Santiago Bernabéuu bo na sporedu 13. maja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.