Slovenija
18 ogledov

Strele, podrta drevesa in voda na cesti

Nevihta v avtu Profimedias
Zaradi močnega deževja so imeli gasilci kar nekaj dela. Deževno bo še danes, za vikend pa lahko pričakujemo več sonca.

Gasilci so imeli po podatkih republiške uprave za zaščito in reševanje zaradi močnih padavin ponoči in proti jutru kar nekaj dela. Na Rudarski cesti v Trbovljah je nasedlo osebno vozilo, ker je meteorna voda spodjedla makadamsko cestišče. 

Iz Kapce pri Lendavi so sporočili, da ponoči strela udarila v dimnik stanovanjske hiše na Glavni ulici, pri čemer je del strešnikov odpadlo in odkrilo streho.

Na cesto Kog - Ljutomer je padlo drevo, iz naselja Slance vpri Celju pa poročajo, da po cesti teče voda in ogroža objekt.

Jutri več sonca

Vremenoslovci sicer za danes napovedujejo oblačno in deževno vreme za vso Slovenijo, razen na zahodu, kjer bo zmerno o pretežno oblačni in povečini suho. Do jutri zjutraj naj bi dež po napovedih Agrncije RS za okolje ponehal, najpozneje v vzhodni Sloveniji.

V nedeljo bo v zahodni in osrednji Sloveniji sončno, več oblačnosti bo v vzhodnih krajih, v ponedeljek pa bo po napovedih Arsa precej jasno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.