Svet
17 ogledov

Streli pokosili 16-letnega fanta

Pištola Shutterstock Fotografija je simbolična.
V Beogradu streli iz vozečega avtomobila pokosili 16-letnika, ki je s prijatelji sedel na klopci šolskega dvorišča.

Včeraj nekaj pred 22. uro je na dvorišču ene izmed beograjskih osnovnih šol v naselju Kaliđerica prišlo do streljanja, v katerem je bil ubit 16-letni Marko J. Okoliščine dogodka policija še preiskuje; znano je, da je bil fant takoj po streljanju še živ, v lokalno ambulanto so ga prepeljali oče in prijatelji. Iz ambulante so ga z rešilcem takoj prepeljali v beograjski klinični center, kjer pa je zaradi prehudih poškodb umrl.

Dve različici

Srbski portali navajajo dve različici dogodka; po eni naj bi šlo za strele iz avtomatskega orožja, ki jih je sprožil nekdo iz mimo vozečega avtomobila, po drugi pa naj bi fantu strelec pristopil izza hrbta. Kot poroča portal Kurir, obstaja možnost, da je bil 16-letnik ustreljen zgolj po naključju oziroma da ni bil tarča napada, da so iz mimo vozečega avtomobila streljali, ker niso vedeli, da je sploh kdo na šolskem dvorišču.

Zgroženi fantov oče je medijem povedal, da je sin zvečer odšel na sprehod skupaj s prijateljicami in prijateljem, ki so mu nato sporočili, da je fant ustreljen. To se je namreč zgodilo le 300 metrov od njihovega doma.

Policisti so območje streljanja ogradili, preiskava še poteka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.