Šport > Nogomet
18 ogledov

Streljali na igralca Fenerbahčeja

Mehmet Topal EPA
Vrsti incidentov, ki povezujejo nogometaše in strelno orožje, se je pridružila še ena turška epizoda.

Nogometaši Fenerbahčeja so spomladi dvakrat doživeli napad na svoj avtobus, pred nekaj dnevi pa so v Bielefeldu streljali na avtobus berlinske Herthe. V Istanbulu se je tokrat zgodil še en incident, ki se je na srečo končal brez poškodb.

Neznanci so se tokrat lotili osebnega avtomobila Mehmeta Topala, slednji pa jo je dobro odnesel predvsem zato, ker ima na svojem vozilu neprebojna vetrobranska stekla. Dogodek je potrdil tudi klub.

"Aprila je bil naš avtobus napaden po tekmi z Rizesporjem, sedaj so streljali na Mehmeta Topala. Ko se je z jutranjega treninga vračal domov, je nekdo streljal na njegov avtomobil. Naš igralec ni poškodovan, saj ima na avtomobilu neprebojna stekla. To je teroristični napad! Obsojamo ga in želimo, da policija najde povzročitelje. Naj spomnimo, da napadalcev na avtobus še niso našli," so zapisali pri Fenerju.

Nekateri turški mediji so v poročilih o incidentu zapisali še, da je bil s Topalom v avtu njegov mladi soigralec Uygur Mert Zeybek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.