Šport > Nogomet
17 ogledov

Stric paragvajskega junaka Gonzaleza umrl po odločilnem golu

Derlis Gonzalez, odločilna enajstmetrovka EPA
Paragvajska nogometna reprezentanca je v četrtfinalu Cope America izločila Brazilijo po enajstmetrovkah. Za strelca odločilne enajstmetrovke, pa je žal dan imel tudi zelo žalostno plat.

Zadnjo enajstmetrovko za zmago Paragvaja proti Braziliji je uspešno izvedel Derlis González in tako svojo reprezentanco popeljal do drugea zaporednega polfinala na južnoameriškem prvenstvu. González je v ekstazo pahnil celotno državo, še najbolj seveda svojo družino.

Nogometaš Basla je z bele točke sicer zabil že v rednem delu in poskrbel za izenačenje (1:1) in enajstmetrovke, pri katerih je še drugič zadržal mirnost in Paragvajcem zagotovil polfinale proti Argentini.

A zgodba ima tudi temno plat. Ob odločilnem strelu Gonzáleza je namreč njegov stric doživel hud srčni napad in umrl praktično med proslavljanjem zadetka svojega nečaka.

"Zakaj danes, stric? Zakaj? Zapustil si me po srčnem napadu, ker sem ti pripravil preveč veselja. Ne morem verjeti," je Derlis napisal na Twitterju kmalu po zmagi nad Brazilijo in dodal fotografijo svojega strica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.