Magazin > Bizarno
114 ogledov

Striptizete redne stranke na pogrebih

striptizete pogreb youtube.com
Kitajci so se odločili, da na pogrebih ne bodo več jokali in da se bodo raje zabavali ob pogledu na striptizete, ki plešejo ob krsti.

Za Slovence in za še marsikateri narod, ki se drži bolj zase, se zdi, da so Kitajci malo nori. Njihovi pogrebi so povsem drugačni kot pogrebi pri nas. Namesto, da na pogrebih jokajo in žalujejo za umrlim, so se odločili, da bodo častili življenje preminulega.

Na pogreb povabijo striptizete in eksotične plesalke, ki se zapeljivo zvijajo okoli krste in ob tem zabavajo svojce. Na Kitajskem velja, da bo umrli imel polno posmrtno življenje, če bo imel veliko obiskovalcev na svoje pogrebu. Očitno je tudi to eden od razlogov, da na pogrebe povabljajo striptizete.

Kitajska vlada se je odločila sodelovati z državno policijo, saj si želijo, da bi se bizarni trend ukinili. Trend ni nov, saj so že leta 2006 poročali, da Kitajci najemajo striptizete za pogrebe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.