Magazin > VIP
28 ogledov

Strokovnjakinja: "Konec je"

beyonce, jay-z
1/4
Profimedias
Strokovnjakinja za telesno govorico je prepričana, da je zakona med pevko Beyoncé in glasbenim mogulom Jay-Z-jem zagotovo konec.

Ko se je na podelitvi glasbenih nagrad televizijske postaje MTV Beyoncé na odru pridružil Jay-Z, ki je v naročju držal njuno hčerko Blue Ivy, je bil marsikdo ganjen do solz, med drugim tudi popularna pevka.

Mnogi pa so se spraševali, ali so bile solze, ki so polzele po Beyoncéjinemu obrazu, solze sreče ali solze žalosti, da je njenega zakona konec. Strokovnjakinja za telesno govorico Susan Constantine je po nastopu prepričana, da je ljubezen med zakoncem usahnila. "Vidim veliko bolečino. Igrata. Drug do drugega ne čutita nič. Delujeta, kot bi bila nekje drugje. Beyoncé je vidno nelagodno,“ pravi Constantinova.

Strokovnjakinja je analizirala ...

pevkin obraz: "Njen nasmeh ni pristen. Če bi bila srečna, bi bile njene obrvi dvignjene, njene oči pa bi bile bolj odprte.“

Jay-Z-jev obraz: "Temu pravimo brezizrazen obraz. Kotički njegovih ust bi bili dvignjeni, če bi bil res srečen.“

oči: "Nista se pogledala. Oba sta osredotočena na hčerko.“

pevkino roko: Z roko si je pokrila trebuh, kar po besedah strokovnjakinje kaže na občutek ranljivosti.

pevkine boke: Obrnjena je stran od moža.

Blue Ivy: Malčica ima sklenjene roke. Če bi bila srečna, bi jih iztegnila in podaljšala telo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.