Šport > Nogomet
16 ogledov

Sturridge se je vrnil v prazno garderobo

daniel sturridge EPA
Napadalec Liverpoola se je po zmagi na povratni polfinalni tekmi Lige Evropa vrnil v prazno Liverpoolovo garderobo. Razočarani angleški reprezentant se je potolažil s pesmijo.

Liverpool je na povratni polfinalni tekmi drugega najmočnejšega tekmovanja v Evropi premagal Villarreal (3:0) in si s skupnim izidom 3:1 priigral vstopnico za finale, v katerem se bo pomeril s Sevillo

Med najzaslužnejšemi nogometaši za uspeh ekipe Jürgena Kloppa je bil Daniel Sturridge, ki je v 63. minuti zadel za podvojitev vodstva, devet minut pred koncem rednega dela pa je asistiral pri golu Adama Lallane, ki je postavil končnih 3:0 v korist angleškega kluba.

Sturridge se po tekmi ni mogel veseliti uvrstitve v finale, saj je moral na rutinski pregled za prepovedana sredstva, ob vrnitvi v garderobo pa tam ni bilo niti enega njegovega soigralca.

Napadalec je posnel prazno garderobo in potožil, da ni nikogar, s komer bi se veselil velikega uspeha. ''Poglejte, k čemu sem se vrnil,''  je žalostno dejal nogometaš. ''Fantov ni več, nikogar, s komer bi se lahko veselil. Čisto sam,'' je zapel vidno razočarani 26-letnik.

Sturridge, ki je imel v svoji karieri ogromno težav s poškodbami, je bil po tekmi deležen Kloppove pohvale. Nemški strateg je dejal, da gre za neverjetnega napadalca, kadar mu to dopušča fizično počutje.

''Odigral je odlično tekmo. Vsi lahko vidite, da je Sturridge neverjeten napadalec, kadar je zdrav. A tudi on potrebuje soigralce. Vem, kakšne so njegove kvalitete. To sem vedel, še preden sem prišel sem. Zdaj sem še bolj prepričan. Dober nogometaš in vesel sem, da ga imam v ekipi,'' je dejal Klopp. 

 

Smh... This is nuts...

A video posted by Daniel Sturridge - Dstudge (@iamdanielsturridge) on May 5, 2016 at 3:04pm PDT

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.