Šport
15 ogledov

Suarez bo zaigral proti Realu

Luis Suarez Barcelona B Indonezija U19 EPA
Urugvajsli napadalec Luis Suarez bo stopil na zelenico že na jutrišnjem velikem obračunu med madridskim Realom in Barcelono.

Luisu Suarezu je potekel štirimesečni suspenz zaradi ugriza, ki ga je na svetovnem prvenstvu v Braziliji namenil italijanskemu reprezentantu Giorgiu Chielliniju. Urugvajec bo tako lahko zaigral že na jutišnjem El Clasicu, ki ga bo od 18. ure (prenos na televiziji Sport Klub) gostil stadion Santiago Bernabeu v Madridu. 

"Nekaj minut bo prebil na zelenici. To se bo zagotovo zgodilo. Koliko? Tega ne morem reči," je prvo Suarezovo udeležbo na največjem španskem derbiju napovedal trener barcelone Luis Enrique in dodal: "To je zanj velika stvar. Končno se bo lahko povsem pridružil ekipi in dobil na voljo tudi nekaj minut igralnega časa." 

Pred devetim kolom La Lige Barcelona vodi z 22 točkami, Real Madrid pa je tretji na lestvici s štirimi točkami manj. Pred njim je s točko več tudi Sevilla. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.