Šport > Nogomet
17 ogledov

Suárez miri navdušene navijače

Liverpool - Tottenham Reuters
Po remiju Manchester Cityja je Liverpool postal glavni favorit za naslov državnega prvaka, a nogometaši se zavedajo, da sezone še ni konec.

B se sezona naoljgiba h koncu, bolj vse kaže na to, da bo po dolgih letih čakanja naslov državnega prvaka končal v Liverpoolu. Temu je uslugo na tekmi z Manchester Cityjem naredil Sunderland in jim ukradel dve točki, kar je dalo rdečim še nekaj večjo prednost. Kljub vsemu nogometaši in vodstvo kluba ostajajo mirni, saj se zavedajo, da se lahko stvari v nogometu hitro obrnejo.

"Normalno je, da navijači postanejo razburjeni in se pogovarjajo o naših možosti za naslov. Ko sem zunaj med ljudmi in mi kateri od navijačev to omeni, pa mu rečem, naj ostane miren in ne skrbi, saj dajemo od sebe vse, kar zmoremo. Za nogometaše je najbolje, da se o tem ne pogovarjamo in ne beremo o tem prek različih medijev. Osvojitev naslova bi bilo nekaj neverjetnega, a o tem še ne smemo razmišljati," je za klubsko spletno stran povedal zvezdnik Luis Suárez.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.