Šport
11 ogledov

Suárez prvič na zelenici kot igralec Barçe

Luis Suarez Barcelona prvi trening
1/5
EPA
Urugvajski napadalec se je svojim novim soigralcem končno lahko pridružil na treningu.

Potem, ko mu je CAS v četrtek dovolil treniranje z ekipo, se je Luis Suárez danes ob 9.30 prvič pojavil na zelenici pod taktirko Luisa Enriqueja. Nekdanji član Ajaxa in Liverpoola na uradnih tekmah ne bo smel igrati vse do konca oktobra. Izpustil bo osem prvenstvenih in tri tekme v Ligi prvakov.

Urugvajec se je tako le vključil v reden trenažni proces pri Barceloni, naslednja vadba sledi že v petek popoldne. Večina objektivov med petnajstminutnim fototerminom je bilo seveda usmerjenih v Suáreza, ki se je do danes samostojno pripravljal z osebnim trenerjem, saj mu je bilo prepovedao uporabljati klubske prostore. Bival je v bližnjem hotelu, na razpolago pa je imel vse potrebno za kvalitetno vadbo. 

"Zelo sem vesel, da sem se lahko vrnil na treninge in da se lahko družim s soigralci. Znova se počutim kot nogometaš.Tega sem se neizmerno veselil. Za mano je neprijetna situacija, zdaj plačujem za napako, ki sem jo storil in se kasneje zanjo tudi opravičil. Zdaj je treba na to pozabiti," je po treningu z novimi soigralci dejal Urugvajec. 

"Še nekaj časa bom moral počakati na tekme, na pravi stik z navijači in občutek igranja na takšnem stadionu kot je Camp Nou. Klubu sem zelo hvaležen za podporo v zadnjih tednih in dneh. Tu se odlično počutim," je zbranim medijem še povedal Suárez.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.