Šport > Nogomet
12 ogledov

Suarez še podaljšal sodelovanje z Liverpoolom

Luis Suarez Reševalni pas/Twitter
Urugvajski napadalec je po dnevih namigovanj tudi uradno podpisal novo pogodbo in bo v Liverpoolu ob rekordni plači ostal še štiri leta in pol.

Če je še včeraj veljalo, da je Luis Suarez podpisal samo lažno 'pogodbo', ki mu jo je spisal navijač, pa je danes vodstvo angleškega prvoligaša je prek spletne strani sporočilo veselo novico. Navijače so razveselili s podpisom nove dolgoročne pogodbe z urugvajskim napadalcem, ki je še poleti želel zapustite vrste Liverpoola. Suarez bo v klubu ostal še štiri leta in pol, do konca leta bo služil 160.000 funtov na teden, naslednja leta pa celo 200.000 s čimer bo postal najbolje plačan nogometaš v zgodovini kluba.

"Zelo sem zadovoljen, da smo s klubom sklenili novo pogodbo in da je moja dolgoročna prihodnost s tem razrešena. Imamo nekaj odločnih nogometašev in ekipa se vseskozi izboljšuje," je ob podpisu povedal Suarez.

"Verjamem, da lahko uresničimo moje ambicije po osvajanju lovorik in igranju na najvišjem nivoju. Moj cilj je, da klubu pomagam priti tja čimprej," je še povedal strelec 17 golov v Premier ligi.

Izjemno zadovoljen je bil s tem dogovorom tudi njegov trener Brendan Rodgers: "To je fantastična novica za vse povezane s klubom; ekipo, lastnike in najpomembnejše, za navijače. Luis je igralec najvišjega kova in s tem, ko smo si zagotovili njegove usluge smo anredili korak proti uresničitvi ciljev."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.