Šport > Nogomet
56 ogledov

Sumijo na počen ušesni bobenček

xabi alonso EPA
Nogometaš Real Madrida Xabi Alonso je moral po tekmi z Valencio v bolnišnico, kjer so mu odsvetovali, da bi z ekipo odletel nazaj v Madrid.

Real Madrid je v 17. krogu španske Primere División na Mestalli premagal Valencio (3:2). Med obračunom se je v zračnem trčenju z Jeremyjem Mathieujem poškodoval Xabi Alonso, ki je po posredovanju zdravniške službe tekmo lahko odigral do konca.

Španskega nogometaša so zaradi suma počenega ušesnega bobenčka prepeljali v bolnišnico v Valencii, kjer so mu zdravniki svetovali, naj ostane na opazovanju, medtem ko se je ekipa že vrnila v špansko prestolnico.

Alonso naj bi se v Madrid vrnil v današnjih jutranjih urah, informacije o njegovem zdravstvenem stanju pa za zdaj še niso znane.

Ancelotti: Želimo, da ostane

Carlo Ancelotti je že na tiskovni konferenci pred tekmo z Valencio poudaril, kako pomemben je Alonso za kraljevi klub, zato si ga želijo na vsak način zdržati v Madridu. ''Nikogar mi ni treba prepričati, kako pomemben je za ekipo. Alonso je eden izmed najboljših vezistov na svetu, ima izkušnje in kakovosti, zato ga hočemo prepričati, da ostane. Vse, kar lahko naredim, je, da ga do poletja poskušam kar se da izkoristiti,'' je povedal Ancelotti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.