Slovenija
16 ogledov

Supervizor ponovno deluje

Supervizor Print screen
Po tem, ko so aplikacijo Supervizor prenesli na druge strežnike, ta zdaj ponovno deluje.

"S sinoči zaključeno preselitvijo aplikacije Supervizor z zasebnega na javni strežnik pri ministrstvu za javno upravo je ta ponovno dostopna javnosti," so sporočili s Komisije za preprečevanje korupcije, ki je v minulih dneh doživela buren odziv javnosti zaradi nedelovanja aplikacije.

Morebitne težave z ogledom, pa so po navedbah KPK, posledica neosveženih DNS zapisov, ki se bodo predvidoma avtomatsko osvežili v nekaj urah.

Neuradno naj bi do prenosa aplikacije in njene ugasnitve prišlo zaradi spora predsednika komisije Borisa Štefaneca z zunanjim sodelavcem Primožem Brataničem, ki je aplikacijo vzdrževal. Štefanec je spor sicer zanikal, Bratanič pa je za STA povedal, da se Štefanecu "ne da zaupati, da ne bo o dogovorjenem takoj spremenil stališča".

Na Komisijo za preprečevanje korupcije so po prenosu tako prenesene tudi vse administratorske pravice in v skladu s tem je komisija edina upraviteljica aplikacije.

Komentarjev 1
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 21:54 24.julij 2015.

    Zanimivo. Prej se je govoril da bi bilo morda treba čakat še precej dlje. So mal pohitel kar je dobr. Me pa zanima v čem je bil spor.