Magazin > VIP
16 ogledov

Suri podpisala pogodbo za milijon

Katie Holmes Suri Cruise FameFlynet
Suri bo oblikovala linijo otroških oblačil.

Suri Cruise uvrščajo na listo najbolje oblečenih deklic na svetu, kar ji je prineslo pogodbo vredno skoraj dva milijona evrov. Sedemletna hčerka Toma Cruisa in Katie Holmes bo namreč imela svojo modno linijo, ki bo nosila ime Suri. Pri oblikovanju ji bo oblikovala stilistka Jeanne Yang. Kolekcija bo v jeseni na voljo V New Yorku, če bo prodaja uspešna, pa jo bodo prodajo razširili po celotni Ameriki.

"Ima šele sedem let, vendar jo oblačila že zelo zanimajo. Za njo je težko leto, a se je vseeno hitro prilagaja življenju brez očeta. To bo prijeten hobi, saj vse deklice sanjajo o tem, da mi imele svojo modno linijo. Njene risbe, bodo sedaj postale realnost," je povedal vir. Suri bo v svojo kolekcijo vključila raznolike kose, kot so obleke, majice, čevlji in modni dodatki. Ideja se je razvila iz ideje o modnem blogu, a se je kmalu razvila v ponudbe za linijo oblačil, ki jo modne hiše Katie pošiljajo že od lanskega leta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.