Magazin
117 ogledov

Survivor: Sarina sestra je slavna!

Sara Dolžan POP-TV-2
Pred Saro smo v resničnostnem šovu gledali njeno sestro. Se je še spomnite?

Ines Dolžan | Avtor: Facebook Facebook
Sarina sestra je Ines Dolžan, ki je sodelovala v šovu Kmetija slavnih. Ines pravi, da je na mlajšo sestrico ponosna, saj se je v šovu izkazala za zelo vzdžljivo, močno in iznajdljivo. "Povedala mi je, da je za svoje pleme naredila stranišče in s tem dokazala, da bi v divjini z lahkoto preživela. Zna tudi loviti ribe. Sara je borec. Točno takšna, kot je na televiziji, je tudi v resnici. Pristna in iskrena punca z velikim srcem," je za Žurnal24 povedala Ines in dodala, da ji je pred odhodom na Filipine svetovala, naj se v šovu ne pretvarja in naj se ne spušča v zdrahe. "Naša Sara je odkrita oseba, ki vedno pove, kar si misli. Sicer sem ji rekla tudi, da naj uživa, ker je to izkušnja, ki ji bo vse življenje ostala v spominu."

Ines je za naš portal še povedala, da se v Survivor nikoli ne bi prijavila, saj bi bil zanjo preveč naporen. Pa tudi drugi šovi je menda ne mikajo. "Preveč stresno je živeti s toliko različnimi značaji, med katerimi se vse vrti okoli spletk, opravljanja, iskanje napak pri drugih... Bila sem v šovu in videla, da je ni vsote denarja, ki bi odtehtala takšen stres."

 

Komentarjev 2
  • nergač 11:18 25.september 2016.

    Saj mi potrpežljivi in vsega hudega navajeni obiskovalci teh portalov to razumemo: Žurnalovci rabijo "slavne", če pa od njih živijo. Atribut slaven je legitimacija, da lahko o kom napišejo članek, zato je v njihovih očeh slaven skoraj že vsak, ki ...prikaži veči se je kje pojavil. Kjerkoli.

  • Janez_53 09:04 25.september 2016.

    Imate pa zelo čudne kriterije o tem, kdo je slaven!!! Omenjene ženske se pravzaprav skoraj nihče več ne spomni!!!